INGREDIENTS (4 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhtPNWKGua1OY6eKEmqctGVc4BP9O6-T-R9gV9wzBe4KqS2GT55JG27ZHF2suSddO-IMfJo5z-w2Mn-LedQ639YnfX9QZEGTtFWKqH2G9gNZhHfba20Ilru3OV3XrXCajenSu9eQgMxzg/s200/thermomix.jpg)
- 3 dents d'all
- 40ml d'oli d'oliva
- 150g de carabassó tallat en juliana
- 70g de mongeta verda tallada per la meitat
- 50g de pèsols
- 100g d'espàrrecs verds (la part fibrosa) partit en 3-4 trossos
- un polsim de safrà
- un polsim de colorant alimentari
- 800ml de caldo de verdures
- culleradeta de sal
- 300g d'espaguetis integrals partits per la meitat
ELABORACIÓ:
En el vas es posa la ceba, els alls i l'oli d'oliva. Es tritura 4 segons/velocitat 4 i tot seguit, es programa 4 minuts/varoma/velocitat 1. S'afegeix el carabassó, les mongetes, els pèsols i els espàrrecs. S'ofeguen les verdures durant 2 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat 1. S'incorpora el safrà, el colorant, el caldo de verdures i la sal. Es programa 12 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat 1. Per últim, s'afegeixen els espaguetis i es couen 8 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat 1. Es va remenant pel bocal amb l'espàtula per tal que tots els espaguetis s'integrin amb el caldo. Es serveix en una plata i es deixa reposar uns dos minuts.
![]() |
Espaguetis integrals amb verdures |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada