INGREDIENTS (3-4 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiyDPHEPxZtYyF-8Q_QvzqpEIs3-eMCMayk-eoMXZoesIyiD3Z68QJNBW66_aLsMlMDr7MGyWLCqLY4ZtDTQSFkJflzT_yDQ_SXXawnIk8jiXI4vRvNlnxJ1iPKkwFgBZbG9GAUtsLXlQ/s200/thermomix.jpg)
- 100g de ceba
- 1 dent d'all
- 150g de pebrot vermell
- 100ml d'oli d'oliva
- 400g de pop congelat i tallat en rodanxes
- un grapat de gambes congelades
- 100g de tomàquet natural triturat
- sal
- pimentó
- fulla llorer
- 500ml de caldo de peix
- 200g d'arròs
ELABORACIÓ:
Es descongela el pop i les gambes unes hores abans.
Es trosseja la ceba, l'all i el pebrot durant 4 segons/velocitat 4. Es retira del vas i es reserva.
Sense rentar el vas, es posa l'oli i es calenta 5 minuts/varoma/velocitat 1. S'afegeix el pop i es cou durant 7 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera.
S'incorporen les verdures reservades i es programa 5 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. S'afegeix el tomàquet, la sal, el pimentó i el llorer i es cou 5 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Es cou el caldo en una olla i quan estigui calent, es posa al vas i es programa 4 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat cullera. Es tira l'arròs pel bocal i es programa 13 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. A la meitat d'aquest programa, s'afegeixen les gambes.
Es deixa reposar 5 minuts i es serveix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada