dimarts, 13 de gener del 2015

CREMA DE CARBASSA

INGREDIENTS:

- 100g de ceba
- 100g de porro (part blanca)
- 1 gra d'all
- 20g d'oli d'oliva
- 100g de patata
- 600g de carbassa pelada
- 400g d'aigua
- sal

ELABORACIÓ:

Es posa la ceba a quarts i el porro a talls rodons i es tritura 3 segons/velocitat 4. Després, es posa l'oli i 7 minuts/100º/velocitat 3,5. S'afegeix la patata i la carbassa tallada a trossos amb l'aigua i una mica de sal i es programa 30 minuts/100º/velocitat 1,5. Es deixa refredar una mica i es tritura 1 minut/velocitat 5 i 1 minut/velocitat 8.
Es pot tirar més aigua si voleu que sigui més aigualida, segurament la propera vegada posaré una mica més d'aigua.

Crema de carbassa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada