![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhehYLS-soDRR-U-xapXNETgqyephwpbFCRy8Pmyo8KY8SmMghlWUgMDXYkJ_phi6FmdOs-97OyOHUc5c99KZQBIFkX4lXGDNdJ3gLeNk2EIG6KO5Wikja_bCZ_7md_e4QsdkykxFLzWQ/s1600/thermomix.jpg)
- 1 pot de llet condensada (400g)
- 4 ous
- 50g de mantega temperatura ambient
- 120g de farina d'espelta ecològica
- 1 sobre llevat Royal
ELABORACIÓ:
Es posa al vas la llet condensada i es programa a velocitat 3,5 i cada 5 segons s'afegeix un ou per la boca del vas. En acabar s'afegeix la mantega i es programa 30 seg/vel 2-1. Afegir el llevat i la farina i es bat 30 seg/velocitat 2-1 i es posa la massa en un motlle de plumcake untat amb una mica de mantega. Es posa al forn a 180º durant 30 minuts. Sobretot, quan es posi al forn s'estén paper de plata al cim del motlle per tal que no quedi cremada la part de dalt (veureu que a mi em va passar).
![]() |
PA DE PESSIC DE LLET CONDENSADA |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada