- 1kg de galta tallada a trossos sense l'os
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj0oCLcwP7lGjUTtZnBdWoExiU5rg5AHds2F9dKlg7Cr7xJsasKQNLNGQ_SCHyZaMhpTnaOzb_PZ16ahYCQmJbo7is98rcgoJpvlcAO5ac9piXfyQsahtUFtIFy41cW2eUNi-N-fnlI4A/s1600/thermomix.jpg)
- 75g d'oli d'oliva
- 2 fulles de llorer
- Un polsim de julivert picat
- 250g de vi blanc per cuinar
- 100g de whisky
- sal
- pebre
- 20g de suc de taronja natural
- 10g de suc de llimona
- 6-8 figues seques (la meitat es tallen per la meitat)
ELABORACIÓ:
Es posa al vas els alls i l'oli i es programa 5 min/ Varoma/ Velocitat cullera. Tot seguit, s'hi afegeixen les galtes salpimentades, el llorer, el julivert, el vi blanc, el whisky, la sal i els sucs i es programa 45 min/Varoma/Invertit/Velocitat cullera. Després, s'afegeixen les figues i es programa 10 min/Varoma/Velocitat cullera i quan acabi ja es pot servir.
![]() |
Estofat de galta amb whisky i figues (hi ha el doble de la recepta) |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada