dilluns, 12 de gener del 2015

MAGDALENES "SENSE GLUTEN"

INGREDIENTS:

- 170g d'arròs
- 1 pell de mitja llimona
- 1 culleradeta de canyella
- 15g de llevadura química sense gluten
- 30g maizena
- 3 ous
- 110g de sucre
- 20g de mantega de temperatura ambient
- 50g d'oli girasol
- Una mica de sal

ELABORACIÓ:

Posa al vas l'arròs, la pell de llimona, canyella, llevadura i maizena i es tritura 1 minut/velocitat progressiva 5-10. En acabar vaig tornar a repetir part del procés perquè l'arròs no havia quedat prou triturat. Es reserva en un bol. Tot seguit, es posa la papallona a les "cuchilles" i s'afegeix el sucre i els ous. Es programa 3 minuts/ 37º i velocitat 3,5. En acabar el torna a programar 3 minuts a velocitat 3,5 (sense temperatura). S'afegeix l'oli, la mantega i la sal i es bat 15 seg/velocitat 2. Tot ha d'estar integrat i ja es pot treure la papallona i s'hi posa la mescla anterior de farina i es programa 15 segons/velocitat 2. S'acaba remenant amb l'espàtula i es posa en un bol i es deixa reposar a la nevera com a mínim 1h. Jo la vaig tenir 6h. Es precalenta el forn a 250º durant 15 minuts i mentrestant es va posant la mescla als motlles de magdalena emplenant 3/4 del motlle i es posa al forn 15 minuts a 180º.

Magdalenes sense gluten




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada