divendres, 2 de gener del 2015

PASTÍS DE XOCOLATA BLANCA

INGREDIENTS:

Per la base:
- 1 paquet i mig de galetes Maria sense gluten
- 20g de mantega
- una mica de llet
- Sirope de xocolata

Pel pastís:
- 150g de xocolata blanca nestle
- 500g de nata per muntar
- 250g de llet
- 130g de sucre
- 250g de formatge philadelphia
- 1 i mig de sobre de cuajada
- Boletes de xocolata per decorar

ELABORACIÓ:

Primer de tot es fa la galeta triturant-la. Es posa en un bol i s'hi afegeix la mantega desfeta i la llet i es va mesclant fins que quedi una massa homogènia. En el procés s'hi tira una mica de sirope de xocolata segons el gust. S'estén a la base del motlle i es deixa refredant a la nevera. Tot seguit, es posa la xocolata blanca al vas i es programa 10 seg/ vel 7. S'afegeix la nata, la llet, el sucre, el formatge i la cuajada i es programa 11 minuts/ 100º/ vel 3 i ja es pot tirar la crema al cim de les galetes. Quan hagi quallat una mica la part de dalt s'hi tiren les boletes de xocolata i ja es pot posar al frigorífic. Mínim 4h al frigorífic però jo recomano fer-la el dia abans.

Pastís fred de xocolata blanca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada