![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTQFF8ceu3Vb01epY5m4dfa_jTwXnChYYuNt6rCzJWr59kwbLRDgGMWuoPeL9_m0AWte_0sQ1XhifYElEXcdGcvdYD1gKjqpnp83JfUtXjJbTGy5Et26hrPElSRBLfOidyoy_D77iKBg/s200/thermomix.jpg)
- 200g de ceba
- 150g-200g de bolets
- 20g d'oli d'oliva verge
- 350g d'arròs
- 900ml de caldo de verdures calent
- un polsim de sal
- 10g de mantega
ELABORACIÓ:
Es posa la ceba al vas tallada a quarts i es trosseja 4 segons/velocitat 4. S'afegeix la meitat dels bolets i l'oli i es sofregeix 8 minuts/100º/velocitat 1. S'incorpora l'arròs i es programa 3 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat cullera. S'afegeix el caldo de verdures ben calent i es programa 14 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat cullera. Quan faltin 3 minuts s'afegeix la resta de bolets per la boca del vas. Es mira que l'arròs estigui cuit i sinó es deixa uns minuts més. Es serveix l'arròs al plat i es posa una mica de mantega i el parmesà ratllat pel cim del risotto.
![]() |
Risotto de bolets |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada