dilluns, 27 de juliol del 2015

RISOTTO DE BOLETS

INGREDIENTS (4 persones):

- 50g de formatge parmesà
- 200g de ceba
- 150g-200g de bolets
- 20g d'oli d'oliva verge
- 350g d'arròs
- 900ml de caldo de verdures calent
- un polsim de sal
- 10g de mantega

ELABORACIÓ:

Es posa la ceba al vas tallada a quarts i es trosseja 4 segons/velocitat 4. S'afegeix la meitat dels bolets i l'oli i es sofregeix 8 minuts/100º/velocitat 1. S'incorpora l'arròs i es programa 3 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat cullera. S'afegeix el caldo de verdures ben calent  i es programa 14 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat cullera. Quan faltin 3 minuts s'afegeix la resta de bolets per la boca del vas. Es mira que l'arròs estigui cuit i sinó es deixa uns minuts més. Es serveix l'arròs al plat i es posa una mica de mantega i el parmesà ratllat pel cim del risotto.


Risotto de bolets

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada