dimarts, 1 de setembre del 2015

PASTÍS DE MOJITO

INGREDIENTS;

- 300g de galeta maria (també es pot fer amb galetes sandwich de llimona però jo no les vaig trobar)
- 50g de mantega
- Una mica de llet
- 700g d'aigua
- 1 sobre de gelatina neutre en pols (10g)
- 100g de sucre moreno
- 75g de ron blanc
- 18 tires de pell de llima (pell de 2-3 llimes)
- 65g de suc de llima (suc de 2-3 llimes)
- 10 fulles de menta
- 300g de formatge philadelphia
- 1 sobre de gelatina de llimona en pols (85g)
- 5-6 gotes de colorant verd

ELABORACIÓ:

Es trituren les galetes durant 10 segons/velocitat 10. Si veieu que no està triturat es posa una mica més i es reserva en un bol. Es desfà la mantega amb el microones i es posa al bol amb les galetes amb una mica de llet. Es fa la massa amb les mans fins que quedi tota la galeta compactada i tot seguit, s'estira en un motlle i es deixa refredar a la nevera. Es renta el bol si ha quedat galeta. Es posa 100g d'aigua en un bol i s'afegeix la gelatina neutre i es barreja fins que es dissolgui. En el vas s'hi posa el sucre moreno, el ron, 100g d'aigua, la pell de les llimes, la pell de les llimones i les fulles de menta i es programa 15 minuts/80º/gir invertit/velocitat 1. Es retiren les fulles de menta i les pells de llimona i llima i s'afegeix al vas el bol amb la gelatina dissolta. Es mescla 10 segons/gir invertit/velocitat 3. S'afegeix el formatge i es mescla 1 minut/velocitat 3. Es vessa la massa sobre la galeta fins que quedi ben llisa. Es reserva al frigorífic 2h i 30 minuts com a mínim. Es neteja el vas i després del temps indicat, es posa al vas 250g d'aigua i es calenta 3 minuts/100º/velocitat 2. S'afegeix la gelatina de llimona i es mescla 30 segons/velocitat 3. S'afegeix 250g més d'aigua i el colorant i es mescla 10 segons/velocitat 3. Es torna a deixar refredar a temperatura ambient 1h i es posa al cim del pastís a poc a poc i es deixa refredar  unes 4h més al frigorífic. Es talla en porcions i ja es pot servir.

Pastís de mojito


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada