![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguSTi_yBOmrizPbS6tkYZBNUhvP5cgGPEmUTooWUMNu40NwPLdLBUD65HTxBUzAR6vit_OewNAy0ff8zu61KMSsvUk8_5s9TUcOZ5cmx3mU4GSbQELPl-sboYMikjtN11l3VQYY4vxhQ/s200/thermomix.jpg)
- 2 grans d'all
- 50g d'oli d'oliva
- 250g de carbassa tallada a daus
- 1 paquet i mig de baicon
- una mica de safrà
- 900g d'aigua
- 2 pastilles de brou de pollastre o de carn
- 300g d'arròs rodó
- 50g de formatge (barreja de diferents formatges)
ELABORACIÓ:
Es pelen els alls i es posen al vas i es tritura 5 segons/velocitat 5. Amb l'espàtula es baixen les restes dels alls de la paret i s'hi tira l'oli amb els daus de carbassa. Es programa 6 minuts/varoma/gir a l'esquerra/velocitat cullera.
S'afegeix el safrà, l'aigua amb les pastilles de brou i es programa 10 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat cullera.
S'incorpora l'arròs pel bocal i es torna a programar 10 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat cullera.
Quan acabi, es tira el formatge ratllat i es programa 3 minuts/1001/gir a l'esquerra/velocitat cullera.
Mentrestant en una paella es rosseja el baicon i es posa amb paper de mans per tal que deixi anar l'oli.
Es posa la preparació del vas en una plata de vidre i al cim s'hi tiren les tires de baicon. Es deixa reposar 2 minuts i ja es pot servir.
![]() |
Arròs amb carbassa i baicon |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada