dissabte, 12 de març del 2016

QUICHE DE TOMÀQUET, PAVO I FORMATGE DE CABRA

Per sortir de les pizzes, torrada amb embotit o un tall de carn, kebbab,... d'un divendres al vespre recomano fer una quiche!! Es pot fer 1h abans de servir i si no hi ha temps, fins i tot el migdia ja que es pot escalfar en el moment de servir. És ràpida i senzilla i no cal thermomix perquè es pot barrejar tot en un bol però jo igualment la vaig fer servir per triturar els ingredients. 

INGREDIENTS:

- 1 massa de pasta brisa (lidl)
- 2 ous
- 200ml de llet ideal per cuinar
- 200g de gall d'indi (pavo) a daus
- 3 tomàquets a quarts (300g aprox.)
- sal
- pebre
- orenga
- 100g de formatge de cabra a rodanxes

ELABORACIÓ:

Es posa el pavo a daus al vas i es tritura 4 segons/velocitat 4. Es posa en un bol. 
Sense rentar el vas, s'hi afegeixen els tomàquets i es tritura 8 segons/velocitat 4 i també es tira al bol amb el pavo. 
Tot seguit, s'afegeix la llet, els ous, una mica de sal, un polsim de pebre i orenga sec i es mescla 15 segons/velocitat 4. Es posa la preparació al bol i es barreja amb l'espàtula amb la resta d'ingredients. 
S'agafa un motlle rodo i s'estén la pasta brisa. S'hi bessa la preparació del bol i al cim s'hi posen les rodanxes de formatge de cabra. 
Es posa el forn el motlle durant 35 minuts aproximadament a 180º. Es deixa refredar i es serveix. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada