INGREDIENTS:
- 1 massa de pasta brisa (lidl)
- 2 ous
- 200ml de llet ideal per cuinar
- 200g de gall d'indi (pavo) a daus
- 3 tomàquets a quarts (300g aprox.)
- sal
- pebre
- orenga
- 100g de formatge de cabra a rodanxes
ELABORACIÓ:
Es posa el pavo a daus al vas i es tritura 4 segons/velocitat 4. Es posa en un bol.
Sense rentar el vas, s'hi afegeixen els tomàquets i es tritura 8 segons/velocitat 4 i també es tira al bol amb el pavo.
Tot seguit, s'afegeix la llet, els ous, una mica de sal, un polsim de pebre i orenga sec i es mescla 15 segons/velocitat 4. Es posa la preparació al bol i es barreja amb l'espàtula amb la resta d'ingredients.
S'agafa un motlle rodo i s'estén la pasta brisa. S'hi bessa la preparació del bol i al cim s'hi posen les rodanxes de formatge de cabra.
Es posa el forn el motlle durant 35 minuts aproximadament a 180º. Es deixa refredar i es serveix.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada