![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiAmekSMvANTxS30wjq8KOxRuvR3re_VJf0FGT4v2_IXeISPnA98X2OD38SozIWz1jS26sg77SAf99yEhYbYkjvPBvPjJegsMPegSGbl88U0Z_nerrXDHWi2pC_OD3iaDtfjzx1PDcNsQ/s200/thermomix.jpg)
- 6 carxofes grans
- 100g de ceba tendra
- 40g d'oli d'oliva
- 700g d'aigua
- 1 culleradeta de sal
ELABORACIÓ:
Es posa la ceba tallada a quarts i l'oli d'oliva i es tritura 4 segons/velocitat 5. Tot seguit, es programa 8 minuts/varoma/velocitat cullera.
Mentrestant, es treuen les fulles de les carxofes i ens quedem amb el cor. Les posem en un bol d'aigua amb un raig de llimona perquè no s'oxidin.
S'afegeix l'aigua, la sal i els cors de la carxofa al vas i es programa 25 minuts/varoma/velocitat 1.
Es deixa refredar una estona i es tritura durant 2 minuts/velocitat 5-10.
![]() |
Crema de carxofa |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada