dissabte, 19 de març del 2016

COCA DE TARONJA AMB COBERTURA DE XOCOLATA

Amb aquest temps m'ha vingut de gust fer aquesta coca tant tradicional i esponjosa que segurament en un moment o altre heu menjat. Però, he canviat la farina de blat per una farina sense gluten i és igual de bona.

INGREDIENTS;

- 1 taronja de suc (pela fina)
- 250g de sucre
- 3 ous
- 100g d'oli de gira-sol
- 1 iogurt natural
- 250g de farina sense gluten Shär de reposteria
- 1 sobre de llevat químic royal
- polsim de sal
- mitja taula de xocolata fondant

ELABORACIÓ:

Es neteja la taronja i es treu els culs i el nucli i es talla en 8 trossos amb la pell. Es posa al vas amb els ous i el sucre i es programa 3 minuts/37º/velocitat 5.
S'afegeix l'oli, el iogurt i es remena 10 segons/velocitat 2,5. Tot seguit, s'hi posa la farina amb el llevat i un polsim de sal i es programa 15 segons/velocitat 2,5.
S'acaba d'unir amb l'espàtula i es vessa al motlle untat prèviament amb oli. Es posa el forn a 180º durant 30 minuts.
Es deixa refredar i es fon la xocolata al microones (en compte que no es cremi) i es tira pel damunt de la coca.

Coca de taronja amb xocolata pel cim


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada