INGREDIENTS:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhhBe3yQsP0vnYo9wshjbCNPQlbwviFZwo2_EFBCO6-B0rIoSkI70MoK_u-Hs33R1U1_GpPGg1GC8Y_-FUDXkfyKqTbO6ajj76dvlNwfokE3DwkYE1WevkLtSQ7FJ0RUkJzwE9Klb3lsQ/s200/thermomix.jpg)
- 350g de farina
- 1 sobre Royal
- 4 ous mitjans
- 250g de sucre
- ratlladura de 1/2 llimona
- 100g de nata per muntar
- 250g d'oli de girasol
- sucre
ELABORACIÓ:
Es cola la farina amb la llevadura en un vas i es programa 30 segons/velocitat 3. Retira i es reserva.
Es posa la papallona al vas i es posen els ous amb el sucre i es programa 7 minuts/37º/velocitat 3. S'incorpora la ratlladura de la llimona i es programa 6 minuts/velocitat 3. S'afegeix la nata i l'oli i es mescla 3 minuts/velocitat 2.
Es treu la papallona i s'afegeix la farina amb la llevadura i amb l'espàtula es remena una mica i es programa 5 segons/velocitat 6. Es posa la mescla a la mànega pastelera per posar-ho als motlles de magdalenes i s'emplena 3/4 parts del motlle i es deixa reposar uns 10 minuts. Mentrestant, es pre-calenta el forn a 230º amb color al cim i a baix. Un cop passi el temps, es posa una mica de sucre pel cim i ja pot anar al forn durant 12-14 minuts. Es baixa la temperatura a 210º.
![]() |
Magdalenes de nata |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada