dijous, 29 de desembre del 2016

GELAT DE CANYELLA

Aquest gelat és molt bo per acompanyar un flam i per aquesta època de l'any, la canyella sempre ve de gust si us agrada.

INGREDIENTS:

- 6 rovells d'ou
- 100g de sucre
- una culleradeta d'essència de vainilla
- dos culleradetes de canyella mòlta
- 500ml de llet
- 250ml de nata líquida

ELABORACIÓ:

Es posa al vas els rovells d'ou, el sucre, la vainilla, la canyella i la llet i es calenta 7 minuts/90º/velocitat 4. S'afegeix la nata i es programa 7 segons/velocitat 5. Es deixa refredar uns 30 minuts al vas i tot seguit es posa en un recipient hermètic per anar al congelador. Al cap de 8h es treu del congelador i es torna a posar el gelat al vas i es programa 30 segons/velocitat 6. Es posa al congelador fins la hora de servir. També, si el feu uns dies abans, es pot tornar a realitzar l'últim pas per tal que quedi una textura més suau.

Bola de gelat de canyella


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada