INGREDIENTS;
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfYKcDVC08UT_mz50-ozNoyePbPxDr9hIIBiNIfhuYzq3vUDY4n1n_DAto7029-5G5hi4rE0lsJT2kLBevPFylW9aDdfXCzG1x1lITCBixtLhghgaduti2dRIYbzTS9PHCa9BoUbNlDg/s200/thermomix.jpg)
- Mantega per untar el motlle
- 120g de xocolata amb llet
- 4 ous
- 200g de sucre
- 1 iogurt natural
- 120ml d'oli girasol
- 300g de farina
- 1 sobre del llevadura royal
- un polsim de sal
- ametlla trossejada
ELABORACIÓ:
Es precalenta el forn a 180º i s'unta amb mantega el motlle.
Es posa la xocolata al vas i es trosseja 4 segons/velocitat 7 (han de quedar trossets, millor que no sigui del tot esmicolat). Es reserva.
Ara s'introdueix el sucre i els ous i es calenta 1 minut/50º/velocitat 3. S'afegeix el iogurt i l'oli i es barreja 15 segons/velocitat 3. S'incorpora la farina, el llevat, un polsim de sal i la xocolata reservada i es barreja 6 segons/velocitat 3. S'acaba de barrejar la mescla amb l'espàtula.
Es col·loca la preparació al motlle i ha de quedar distribuïda bé. Es tira l'ametlla trossejada pel cim i es posa al forn 30 minuts.
![]() |
Coca de iogurt amb xocolata amb llet |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada