INGREDIENTS (4 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiOdSLFhkpbNYvBkQ4v0PPV8Ie0-qQSR911dw0RQNFZG6uPSZa5JJRvRNDSIUUuKpiqRIdfUbJ7O4qUxLf3mUdb0CUZRkKrSJ258TZilYJVHyYf9qtx2RuN4EWeDZ25j-1g-8mbxGWq6Q/s200/thermomix.jpg)
- 1 ceba petita
- 30g de mantega
- 450g de pit de pollastre a filets una mica gruixuts
- 100ml de vi blanc
- 350g d'arròs
- 900ml de caldo de verdures
- 150g de pèsols congelats
- Formatge parmesà al gust
ELABORACIÓ:
Es posa la ceba al vas a quarts i es tritura 3 segons/velocitat 7. Es baixa amb l'espàtula el que hagi quedat a la paret del vas i s'afegeix la mantega. Es programa 3 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera.
Mentrestant, s'agafa una paella amb oli per rossejar els filets de pollastre. Es tallen a daus i es reserva.
Es col·loca la papallona al vas i s'afegeix el vi blanc i es cou 1 minut/100º/velocitat 1. S'afegeix l'arròs i es programa 2 minuts/100º/velocitat cullera. S'incorpora el pollastre i el caldo de verdures i es cou 13 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat cullera. Tot seguit, s'afegeix els pèsols i es torna a programar 5 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat cullera.
Un cop acabat la cocció, es posa el risotto a una plata i s'hi tira el formatge parmesà ratllat segons el gust. Es va remenant amb l'espàtula per tal que quedi ben lligat. Es deixa reposar uns 5 minuts.
![]() |
Risotto de pollastre i pèsols |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada