dijous, 1 de desembre del 2016

ESTOFAT DE VEDELLA

Amb aquest fred ve de gust un guisat ben calent. És un àpat ràpid de cuinar, gustós sempre i quan la vedella sigui melosa i de l'època. 

INGREDIENTS:

- 1 ceba
- 2 dents all
- 1 taronja pelada
- 50 ml d'oli d'oliva
- 20g de julivert
- 400g de vedella melosa
- 100ml de vi blanc
- 400g de patata
- 200g de pastanaga
- 100g de pèsols congelats
- 250ml d'aigua
- 1 pastilla de verdures

ELABORACIÓ:

Es posa al vas la ceba, l'all, la pastanaga tallada, l'oli i el julivert i es trosseja 5 segons/velocitat 5. Es sofregeix 5 minuts/varoma/velocitat 1 i tot seguit, es torna a triturar 15 segons/velocitat 7
S'afegeix la vedella a daus, el vi, l'aigua i la pastilla de verdures i es programa 20 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera. S'afegeix les patates tallades a daus, la pastanaga laminada, els pèsols i l'aigua i es programa 20 minuts/100º/gir a l'esquerra/velocitat cullera. En cas que les patates no estiguin al punt, es programa uns minuts més. Menjar immediatament. 

Estofat de vedella




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada