dijous, 13 de febrer del 2014

BRÒQUIL AMB CARN PICADA

INGREDIENTS (per a 2 persones):

- 1 bròquil petit-mitjà verd o blanc
- 200g de carn picada de vedella i porc
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs
- sal
- pebre

ELABORACIÓ:

S'agafa una olla i es bull el bròquil a trossos (jo ho vaig fer al vapor). Mentrestant, en una paella hi posem la ceba tallada a trossos petits i es fregeix fins que quedi rossa. Tot seguit, s'hi posa els tomàquets ratllats sense pell i es deixa coure una estona. Després, s'hi posa la carn picada i s'amaneix amb sal i pebre. Quan la carn picada quedi cuita ja es pot treure del foc. S'agafa una plata per anar al forn i s'hi escampa el bròquil i pel cim la preparació anterior. Si es menja el mateix dia i al cap d'unes 2h ja es pot fer la sala beixamel i es posa al forn amb una mica de mantega i formatge ratllat.
Si no es menja en dos dies, es deixa refredar i es pot congelar fins el dia que vingui de gust, tot i que es recomana que no passi gaires setmanes al congelador.

Bròquil blanc amb carn picada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada