diumenge, 2 de febrer del 2014

PASTA DE FULL AMB XOCOLATA


INGREDIENTS:


- 2 masses de pasta hojaldre
- 1 pot de gotes de xocolata
- 1 ou

ELABORACIÓ:

S'agafa una massa de pasta hojaldre i es punxa el centre deixant un dit i mig de marge en tot el voltant. Es posen i es reparteixen les gotes de xocolata pel cim deixant el dit i mig de marge sense xocolata. S'agafa l'altra massa de pasta hojaldre i cobreix l'anterior amb la xocolata i s'ajunta tot el voltant per tal que no s'escapi la xocolata. Tot seguit, es separa el rovell d'ou de la clara. Ens quedem amb el rovell d'ou, es bat i s'unta la pasta hojaldre pel cim i es fan uns quants talls amb un ganivet per tal que es vegi la xocolata un cop es desfaci. Per acabar, es posa al forn uns 20 minuts a 180º.

Pasta de full amb xocolata (ràpida, senzilla i bona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada