- 250g de farina
- 100g de sucre
- 2 ous
- xocolata (gotes, fideus,..)
- 1 sobre de llevat
- 4 cullerades d'oli
- 1 got de llet
- sal
ELABORACIÓ:
Primer de tot, s'entén el forn. S'agafa un bol i s'hi posa el sucre i els rovells d'ou. Es remena fins que quedi una massa homogènia. Després s'hi posa la farina i el llevat amb les cullerades d'oli, un polsim de sal i el got de llet. Es bat una estona i es tapa amb un drap. Tot seguit, es baten les clares al punt de neu (abans de batre s'hi tira un polsim de sal). Es tiren les clares a la massa i es torna a batre. Es posen les gotes de xocolata i es barreja per última vegada. S'agafen els motlles de paper o de silicona i s'hi posa una cullerada i mitja de la massa. Abans d'anar al forn s'hi tira un polsim de sucre pel cim de cada motlle. Es posen les magdalenes al forn a 200º uns 15 minuts i es va abaixant el foc. En total, ha d'estar al forn uns 30-35 minuts.
oleee Pache, estàs feta una crak. Provarem de fer alguna recepta!!!
ResponEliminaEn Xavi ja comença a fer proves amb la pasta de full i la xocolata...
Ok, veureu que és fàcil i ben bo!! Ara vaig a penjar unes altres postres d'aquest cap de setmana!
Elimina