diumenge, 2 de febrer del 2014

PASTÍS DE LLIMONA I FORMATGE

INGREDIENTS:

Pastís de llimona i formatge
-          500ml de nata muntada
-          2 tarrines de formatge philadelphia
-          200ml de llet condensada
-          1 llimona
-          2 sobres de gelatina de llimona de Royal
-          1 paquet  i mig de galetes Maria
-          60g de mantega
-          Una mica de llet
-          Una cullerada de cacao en pols


PROCEDIMENT:


Es fa la galeta de sota amb les galetes triturades, mantega desfeta, un polsim de llet i la cullerada de cacao. Es va mesclant la massa amb les mans fins que quedi una massa consistent. S’estén pel motlle i es posa a la nevera. En un bol, s’hi posa la nata muntada, el formatge, la llet condensada, el suc d’una llimona i la ratlladura d’aquesta i es va mesclant. Es posa el foc amb 1 sobre i mig de la gelatina de llimona fins que estigui a punt de bullir i es deixa refredar en el motlle. Es posa a la nevera i quan estigui fred es pot muntar la gelatina de llimona. Per fer la gelatina, s’agafa un cossi amb 100ml d’aigua i s’hi tira la gelatina fins que bulli i es va remenant. Després, s’hi posa 60 ml d’aigua freda més  i es posa el líquid al pastís.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada