INGREDIENTS:
-
2 tarrines de formatge
philadelphia
-
200ml de llet condensada
-
1 llimona
-
2 sobres de gelatina de llimona de
Royal
-
1 paquet i mig de galetes Maria
-
60g de mantega
-
Una mica de llet
-
Una cullerada de cacao en pols
PROCEDIMENT:
Es fa la galeta de
sota amb les galetes triturades, mantega desfeta, un polsim de llet i la
cullerada de cacao. Es va mesclant la massa amb les mans fins que quedi una
massa consistent. S’estén pel motlle i es posa a la nevera. En un bol, s’hi
posa la nata muntada, el formatge, la llet condensada, el suc d’una llimona i
la ratlladura d’aquesta i es va mesclant. Es posa el foc amb 1 sobre i mig de
la gelatina de llimona fins que estigui a punt de bullir i es deixa refredar en
el motlle. Es posa a la nevera i quan estigui fred es pot muntar la gelatina de
llimona. Per fer la gelatina, s’agafa un cossi amb 100ml d’aigua i s’hi tira la
gelatina fins que bulli i es va remenant. Després, s’hi posa 60 ml d’aigua
freda més i es posa el líquid al
pastís.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada