diumenge, 16 de febrer del 2014

PASTÍS DE FORMATGE

INGREDIENTS:

- 400g de formatge philadelphia
- 3 ous
- 2 iogurts griego
- 1 iogurt de llimona
- 4 cullerades de maizena
- 5 cullerades de sucre
Galeta:
- 3/4 de paquet de galetes Maria sense gluten (marca mercadona)
- 50g mantega
- una mica de llet

ELABORACIÓ:

Per fer la galeta es tritura les galetes i es posen en un plat fondo. S'hi afegeix la mantega desfeta i una mica de llet i es va remenant i unint fins que quedi una massa consistent. Mentrestant, s'encén el forn. Tot seguit, s'estén al motlle i es posa a la nevera. S'agafa un bol i s'hi tiren els rovells d'ou i el sucre i es remena bé. Després, s'hi tiren la resta d'ingredients: els iogurts, el formatge philadelphia i la maizena. Es va batent i s'hi tiren les clares d'ou muntades al punt de neu. Es torna a batre una bona estona fins que la massa s'hi facin bombolletes. Es treu el motlle de la nevera i s'hi vessa la preparació anterior. Es posa al forn a 210 graus durant 10-15 minuts i després a 180 graus durant 20-25 minuts més. Aneu punxant amb un escuradents o altre utensili la massa per veure si queda cuita.

Pastís de formatge

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada