- 40g d'oli d'oliva
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnJwM9IBjkh-lqKKK3EzZr6C2oJpDr7nz5WE9yAUmm1rQC45rjoC0l4a9HKBUlfqq017kU3jooC3UUACbjUbsbTSlk5ub7HmOHJXrrHZu_9XvT5QabQO6x3DJiPx-div1NC64xjoXlhw/s200/thermomix.jpg)
- Raïm segons el gust
- 200g de pollastre desossat tallats a tires
- Sal
- Pebre
- 20g de caramel líquid
- 10g de vinagre de poma
- enciam
- llavors de sèsam
ELABORACIÓ:
Es posa l'oli al vas amb el gra d'all i es tritura 3 segons/velocitat 5 i tot seguit, es sofregeix 6 minuts/120º/velocitat 1. Mentrestant, es pot partir el raïm i es treu la grana de dins.
Ara s'afegeix el pollastre, la sal, el pebre, el caramel líquid i el vinagre de poma i es cou 6 minuts/120º/velocitat 1/gir a l'esquerra sense posar el cubilet. Es deixa reposar una minuts. S'agafa una plata i s'hi posa l'encima, el raïm i la preparació anterior pel cim amb el seu suc. Es tiren les llavors de sèsam i ja es pot servir.
Es pot afegir altres ingredients per l'amanida com panses, anous, tomata xerry,...
![]() |
Amanida de pollastre i raïm |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada