- 12 cuixes obertes sense os
- 2 cebes grosses
- 1 gra d'all
- 1 fulla de llorer
- 2 pastanagues grosses
- 2 pomes
- Suc d'una taronja
ELABORACIÓ:
S'agafa una cassola i s'hi posa oli per rossejar el pollastre. Si s'acumula molt d'oli es pot treure una mica. S'hi pot afegir un gra d'all i una fulla de llorer (ambdós coses després es treuen). Tot seguit,, s’hi afegeixen les 2 cebes tallades a daus, les 2 pastanagues tallades a làmines i les 2 pomes tallades ben petites. Si veiem que la carn queda molt cuita es pot treure i deixa coure el demés. Quan estigui força cuit s’hi afegeix el suc de la taronja i es deixa uns 10
minuts més a foc suau. En el cas que es faci el dia després, abans de servir i quan estigui cuit s'hi torna a tirar una mica de suc de taronja.
![]() |
Pollastre amb poma i pastanaga |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada