![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglhDLqBIcsganG6X4qRQwxwCorllHtfcBVJCCWX5d6xBwVFlvdRKcXeBMaqsGZ-ujX1PoTF66PdjOrv_up-fHEUjL5lYRTdU8NkC7FdjUdT0kLyrBxgahDWMvW6fOpNioncLlf8JpEqQ/s200/thermomix.jpg)
- 200g de sucre
- 4 llimones
- 800g de glaçons
- 300g de cava
- 3 fulles de menta
ELABORACIÓ:
Es posa el sucre al vas i es polvoritza a velocitat 20 segons/velocitat progressiva 5-10.
Les llimones es pelen i es treu la part blanca com les llavors de dins i es posen al vas tallades a quarts amb els glaçons, el cava i les fulles de menta. Es tritura 1 minut/velocitat progressiva 5-10 (fins que no hi hagi cap glaçó sencer). Es serveix tot seguit.
![]() |
Sorbet de llimona amb cava |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada