![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiuCNump6LKQJG-j2wlkQmUEISOBTANZrAe2TgB1Sebh8o5jQYiVWuvQr0OqPUBDuSLssPjtQaXor9Jg7MGmUBFwSSg_q_JDU0N4nakxJnQIZs538QPr55CsRKu-zcLqTdTfjk5ukrG-A/s200/thermomix.jpg)
- 1 massa de pasta de full
- 2 ous
- 100g d'avellana pelada
- 80g de sucre
- 50g de farina
- 100g de mantega
- 1/2 cullarada de sucre vainillat
- 3 nectarines grosses
- mermelada d'albercoc
ELABORACIÓ:
Es precalenta el forn a 180º. S'agafa la massa de pasta de full i s'estén. Es punxa amb una forquilla la part central deixant dos dits de marge. Es pinta amb un ou batut i es deixa al frigorífic. Tot seguit, es fa la massa de la coca. Es posa les avellanes, el sucre i la farina al vas durant 10 segons/velocitat 8. S'afegeix la mantega a temperatura ambient, l'ou i l'ou que ha sobrat després de pintar la pasta de full i el sucre vainillat. Es programa 15 segons/velocitat 4. Es posa la massa al cim de la pasta de full deixant els dos dits de marge sense cobrir. Al cim es posen els talls de nectarina. Es posa al forn durant 35-40 minuts fins que estigui daurada. Es retira del forn i posa al cim mermelada d'albercoc fins que quedi tota coberta. També, es pot fer sense thermomix.
![]() |
Coca de nectarina |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada