![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6ANsuX9FMnR0Qyf9BTWrA-nWGxunUBvugOLR7zWZAugNvUEKCjA_PC6XOZ281qyF7qwg6u7MIiv1cFVaC0q-Ay9YcAv5wZlZiP4dAonlKA3coNWYaLCCw1iDMgJFZjxZtPYC4btZS5w/s200/thermomix.jpg)
- 2 tires de pell de llimona (només la part groga)
- 3 fulles de menta
- 500g de meló madur
- 80g de poma
- 75g de caldo de pollastre fred
- un polsim de sal
- un polsim de pebre blanc
- 20g de nata líquida
ELABORACIÓ:
En el vas es posa la pell de la llimona i menta i es tritura 30 segons/velocitat 5-10 progressivament. Amb la espàtula es baixen els ingredients de la paret i s'afegeix el meló (sense pell, llavors i a talls), la poma (sense pell, cor de llavors i a quarts), el caldo, la sal i el pebre i es programa 45 segons/velocitat 5-10 progressivament. S'afegeix la nata i es mescla 20 segons/velocitat 3. Es retira del vas i es serveix molt freda.
![]() |
Crema freda de meló i poma |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada