INGREDIENTS:
- 1 paquet i mig de Maria
- 70g de mantega
- 500g de formatge philadelphia
- 3 ous
- 3 iogurts naturals
- 3 culleres de farina plenes (d'espelta)
- 6 culleres de sucre rases
ELABORACIÓ:
Es posen les galetes al vas i es tritura 15 segons a velocitat 7. S'afegeix la mantega i es torna a triturar 10 segons a velocitat 7. S'agafa el motlle i es cobreix amb aquesta mescla tot premsant amb la mà. Es reserva a la nevera. Es neteja el vas i tot seguit s'hi posen tots els ingredients i remenem 30 segons/velocitat 3. Es baixen els ingredients de la paret i es torna a programar 20 segons/velocitat 3. S'evoca al cim de la base de galetes i es posa al forn durant 40 minuts a 180º (s'encén el forn abans si pot ser). A l'hora de servir es pot tirar una mica de sirope de maduixa pel cim.
Pastís de formatge |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada