![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZIkaBZruI8KKPEshGjWdlhyAtoRQKND1Id27RlRhrRHldSrEKVDinRk-rRfpPcJuyYbbwL9gyyuUownycvpA1FtDSoSJkwaPCS_vhs_IVWPD31EW90OkqxWbEeDOzOE7oFgvpS9wB6Q/s200/thermomix.jpg)
- 5 tires de pell de llimona (només la part groga)
- 1/2 clleradeta de canyella mòlta
- 2 pomes
- 20g de mantega
- 50g de caramel líquid
- 3 ous
- 410g de llet evaporada ideal
- 1000g d'aigua (pel vapor)
ELABORACIÓ:
Es posa en el vas el sucre i es polvoritza 20 segons/velocitat 10. S'afegeix la pell de la llimona i la canyella i es polvoritza 15 segons/velocitat 10. Es retira del vas i es reserva en un plat. A continuació, es posa les pomes pelades, sense pell ni el cor de la poma i tallades a quarts i es trosseja 4 segons/velocitat 4. S'incorpora la mantega i es programa 5 minuts/120º/gir invertit/velocitat cullera. Mentrestant, s'agafa el motlle d'alumini i es pinta amb caramel líquid i es reserva. S'afegeix en el vas la preparació del sucre, els ous i la llet evaporada i es programa 5 segons/velocitat 3. Es posa tot el contingut del vas al motlle d'alumini i es cobreix amb la tapa de cartró. Es col·loca el recipient Varoma al cim del vas i s'hi posa el motlle amb un tall de paper del forn al cim i es tapa. Es programa 45 minuts/varoma/velocitat 1. Es deixa refredar una estona a temperatura ambient i després, es posa a la nevera 1h i mitja com a mínim.
![]() |
Flam de poma |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada