![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhatdJKw3damcXZ3pjFspvUCR_jfb2J7k9ZheG0S1qoN4VkwGOsroaa1MoG-Dq_sz9f3X4yFT_AFp9byUtJWOiReldwVR2vuWvsHsIRxyV7b8fg1ul_rq_ml0sCjI-pV0dwBZgqhNHXyA/s200/thermomix.jpg)
- 120g de quinoa
- 800g d'aigua
- Culleradeta de sal
- Culleradeta d'oli d'oliva
- enciam
- formatge a daus fresc
- 1 ou
- làmines de pebrot
- panses
ELABORACIÓ:
Es neteja amb aigua la quinoa i s'escorre amb un colador. L'aigua ha de sortir neta. Tot seguit, es posa la quinoa al vas amb l'aigua amb la culleradeta de sal i oli d'oliva. Es programa 18 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1. Un cop acabat, s'escorre amb el colador i es posa en un plat per servir. S'hi afegeix l'enciam, el formatge, l'ou bullit, les làmines de pebrot i panses i es posa a la nevera i es reserva fins a l'hora de menjar.
![]() |
Amanida de quinoa |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada