INGREDIENTS:
Per la base:
- 300g de galetes Maria
- 50g de mantega
- un polsim de llet
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjk97UvK7snzPVJz9pgPa0WgQaixAL5dgbEc2drwk_T-bla56WlqquvfXBeR7Y4QO5gf4wYAsbDlun0X3sLEjhoQ9wHzPQrpQ6xOnasA82jOh7kUYqpqVHhJRcC08fWa_C7rSXNiFbj8Q/s200/thermomix.jpg)
- 300ml de llet
- 200ml de nata
- 2 ous
- 100g de sucre
- 50g de maizena
- 1 cullerada de sucre de vainilla
Per la segona capa:
- 300ml de nata
- 250g de formatge tipus philadelphia
- 80g de mel
- 2 rovells d'ou
- 3 fulles de gelatina
Per la decoració:
- Canyella mòlta
- 6 nous
- 2 branques de canyella
ELABORACIÓ:
Per la base de galetes, es posen les galetes al vas i es tritura 8 segons/velocitat 7. Es posa la galeta triturada en un bol i es desfà la mantega i es tira a la galeta amb un polsim de llet. S'ajunta amb les mans i es fa com una mena de pilota compacta. Es tira més llet si és necessari per tal que quedi compacta. S'agafa la massa de galeta i s'estén a la plata rodona i es posa a la nevera.
Per la primera capa, es posen tots els ingredients al vas i es programa 7 minuts/90º/velocitat 4. Es vessa al cim de la galeta i es posa a la nevera. Es deixa quallar unes 2h com a mínim.
Per la segona capa, es posa la gelatina amb aigua fins que quedi tova, es deshidrati. S'agafen la resta d'ingredients i es posa al vas i es programa 8 minuts/90º/velocitat 4. S'afegeix la gelatina i es barreja 30 segons/velocitat 4. Es vessa al cim de la primera capa i es deixa reposar a la nevera fins que qualli (millor deixar-la una nit).
En el moment de servir, es tira canyella en pols pel cim i es decora amb les nous i 2 branquetes de canyella al mig. Es serveix fred.
![]() |
Pastís de formatge i crema pastelera |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada