INGREDIENTS:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEinBjQFof1f-y8b2Vdgxr0HumuOdDjZ0_cA4zmcIjAiCW4tyNSU35a1IXD0IRQf1m9sJHENrpAEZgysdrdZ0fQLYP1_2FL6qHWtV3ibuA6cHa_zZnULMP22Kj3E8QSuinm7YicM-c1PaA/s200/thermomix.jpg)
- 3 ous
- 150g de sucre
- una culleradeta de sucre vainillat
- 60g de mantega a temperatura ambient
- 100g de farina de rebosteria (aquesta era sense gluten)
- 1 pessic de sal
- 2 pomes golden o fugi
- 2 peres conference
- sucre glas
ELABORACIÓ:
Es preescalfa el forn a 180º.
Es col·loca la papallona al vas i s'hi tira els ous, el sucre i el sucre vainillat i es programa 3 minuts/50º/velocitat 3 i tot seguit, es programa 3 minuts/velocitat 3 (sense temperatura).
S'afegeix la mantega a trossos petits, la farina i la sal al voltant de la papallona i es barreja 10 segons/velocitat 3. Es retira la papallona i s'acaba de barrejar amb l'espàtula.
Es pela les pomes i treu la polpa i es talla a làmines fines, igualment amb la pera i es posen en plats diferents.
S'unta el motlle de vidre (30x20 aproximadament). Es col·loca els talls de poma i s'hi vessa la meitat de la massa preparada anteriorment, i tot seguit, els talls de pera i s'acaba de tirar la massa. Es posa al forn uns 30 minuts a 180º. Es deixa refredar i abans de servir empolvorem amb sucre glas.
![]() |
Coca de poma i pera |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada