diumenge, 19 de juny del 2016

GELAT DE MENTA I XOCOLATA (AFTER EIGHT)

Arriba el bon temps i les barbacoes a les terrasses i aquest gelat és ideal per acompanyar un tros de pastís o simplement per menjar 2 boles de gelat refrescant. La menta es nota però queda suau en el gelat. Us el recomano!

INGREDIENTS:

Xarop de menta:
- 250g de sucre
- 150ml d'aigua
- 12 fulles de menta
- 80ml de licor de menta (Pippermint)
- unes gotes de colorant verd

Gelat:
- 400ml de nata
- 400ml de llet
- xarop de menta
- 1 sobre de gelatina neutre
- 100g de virutes de xocolata negra

ELABORACIÓ:

Per fer el xarop, es posa el sucre i l'aigua el vas i s'escalfa 12 minuts/varoma/velocitat 2. S'afegeix el licor, les fulles de menta i les gotes de colorant i es programa 1 minut/varoma/velocitat 2. Es deixa reposar en el mateix vas 5 minuts. Es cola i es reserva.
Per fer el gelat, sense rentar el vas, es posa la llet, la nata, el xarop de menta fet anteriorment i el sobre de gelatina. Es programa 12 minuts/80º/velocitat 3. Es posa la preparació en un tapper per anar al congelador. Es deixa al congelador unes 24h. Després del temps, es torna a posar al vas el gelat a trossos i es tritura 2 minuts/velocitat 5-10. Tot seguit, s'afegeixen les virutes de xocolata i es remena amb l'espàtula. Es torna a posar al tapper i es posa al congelador unes hores més (com a mínim 4h).

Boles de gelat de menta i virutes de xocolata negra


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada