diumenge, 19 de juny del 2016

CUA DE LLUÇ AL FORN AMB VERDURES

Aquest plat el vaig fer un dia de cada dia al vespre per sopar perquè és molt sa i bo. A la base de verdures s'hi pot posar patates i pastanaga, com també el peix del cim pot ser diferent. 

INGREDIENTS:

- 1/2 pebrot
- 1 ceba
- 1 albergínia
- 8 xampinyons
- 2 cues de lluç
- un raig de vi blanc
- un raig d'oli d'oliva
- julivert

ELABORACIÓ:

Es tallen les verdures a tires i a làmines el xampinyó i es posa a la plata de vidre per anar al forn. S'hi posa quatre gotes d'aigua, un raig petit d'oli d'oliva i unes gotes de vi. Es cou al forn a 200º durant uns 15 minuts. S'hi deixa anar aigua es treu i tot seguit es posa el peix al cim amb talls de julivert. Es torna a posar al forn a 180º uns 10-15 minuts. Les verdures han d'estar cruixents i el peix fet, en compte que no es cogui massa. 

LLuç al forn amb verdures

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada