dimarts, 1 de novembre del 2016

HUMMUS DE CARBASSA

Aquest hummus és igual o més bo que l'hummus de cigrons. Té un gust més suau i gustós. A més, és un entrant de temporada i molt ràpid de cuinar.

INGREDIENTS:

- 170g de carbassa tallada a trossos
- 1 culleradeta de sal
- 120g de cigrons cuits
- 1 all
- 35g de sèsam
- 30g d'oli d'oliva
- pebre vermell o un polsim de chile en pols
- comí (opcional, jo no en vaig posar)
- raig d'oli d'oliva

ELABORACIÓ:

Es cou la carbassa tallada a daus al forn uns 25 minuts a 180º amb la culleradeta de sal.
Un cop estigui cuita, es posa la carbassa al vas amb els cigrons, l'all, el sèsam, l'oli i una mica de sal i es tritura 15 segons/velocitat 7. Es baixen els ingredients que hagin quedat a la paret del vas amb l'espàtula i es programa 15 segons/velocitat 5. Es posa en un bol i abans de servir es tira una mica de pebre vermell o un polsim de chile en pols (jo vaig posar pebre vermell) i un raig d'oli d'oliva.

Hummus de carbassa




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada