dimarts, 1 de novembre del 2016

PASTÍS/FLAM DE POMA (sense gluten)

El pastís de poma de totes les maneres és bo, però aquesta és deliciosa, potser també és perquè feia temps que no preparava un pastís de poma.

INGREDIENTS (6-8 persones):

- Mantega per untar el motlle
- 4 pomes royal gala
- 3 iogurts "grecs"
- 5 ous mitjans
- 100g de sucre
- 70g de maizena
- Melmelada de préssec

ELABORACIÓ:

Es precalenta el forn a 180º i s'unta un motlle rectangular amb mantega. Es treu la pela i el cor de tres pomes i es posen a quarts al vas. Es tritura durant uns segons a velocitat 4. S'afegeixen els iogurts, els ous, el sucre i la maizena. i es mescla 1 minut/velocitat 5-7. Es tira la preparació al motlle. Mentrestant, es pela l'altra poma i es fan llesques ben fines per decorar el pastís. Es posen pel cim en un mateix sentit i amb suavitat per tal que no s'enfonsin. Es col·loca el motlle al forn durant 60 minuts a 180º amb calor a dalt i a baix. Es deixa refredar i abans de servir s'unta amb una mica de melmelada de préssec per donar-hi un toc brillant.


Pastís/flam de poma


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada