![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwvDDQXNIDCY_Lc21u1NIpC90GezJTJ6jJxirXb1cnVE4XAVxCFOSLP0s3krZhChFymMY2-TUlz786ffHeXVZFILc3Vq03tU6w4sSjwiQC8nZ8Ayvm3Fq5L1zB-k7z2zZpNGPqM6GP8g/s200/thermomix.jpg)
- 350g d'arròs
- 350g de cues de pop, en el meu cas embassat ja cuit
- 1 ceba petita
- 1 dent d'all
- 200g de tomàquets
- 40ml d'oli d'oliva
- 50ml de vi blanc per cuinar
- 800ml d'aigua
- sal
ELABORACIÓ:
Es posa l'all i la ceba tallat a quarts al vas i es tritura 5 segons/velocitat 5. S'afegeix l'oli i el pop tallat a trossos i es sofregeix 5 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1. Tot seguit, posem el vi i es programa 5 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1. A continuació, s'afegeixen els tomàquets tallats a trossos i l'arròs i es cuina 3 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1. Es tira un polsim de sal i tot seguit, l'aigua i es programa 15 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1. En acabat es comprova que estigui bé de punt de sal i que estigui l'arròs cuit. Es pot servir amb un polsim de julivert picat pel cim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada