dilluns, 24 de juliol del 2017

PANNACOTA DE XOCOLATA BLANCA

Té gust de xocolata blanca, però és molt més bona la pannacota típica. Tot i així, si sous amants de la xocolata blanca, no dubteu en cuinar aquestes postres. 

INGREDIENTS:

- 250ml de nata de postres
- 250ml de llet entera
- 100g de xocolata blanca
- 2 cullerades de sucre petites
- 4 fulles de gelatina
- maduixetes fresques
- 100g de crocanti d'ametlla

ELABORACIÓ:

Es posa la gelatina en un bol amb la llet freda. Es deixa hidratar fins que estigui blanda. 
S'afegeix el vas la gelatina amb la llet, la nata, el sucre, la xocolata a trossos i es programa 7 minuts/80º/velocitat 3. Es bolca en vasos individuals i es deixa refredar a fora de la nevera i tot seguit es conserva a la nevera. Abans de servir, s'adorna amb les maduixetes i el crocant. 

Pannacota de xocolata blanca


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada