INGREDIENTS (4 persones):
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJu4jGru4frLjOda-Iqk6tMPbGXtAWVU_fTIVQRg9sNHGJERo2TFekNCPEyjHB1M32k8QUs8kcCtMvm6U8zHLVgiXmxiFemV-FqFqTUQTYEW_2kC-orMWE54jzQeLlfPURUYUjVovCEA/s200/thermomix.jpg)
- 600g de carabassó
- sal
- pebre
- all en pols
- oli d'oliva
- 3 dents d'all
- julivert
- 500g de pit de pollastre
- 1 ou
- 100ml de llet
- 50g de formatge philadelphia o questio
- 700ml d'aigua
ELABORACIÓ:
Es talla el carabassó a rodanxes i es posa en un bol. S'hi posa sal, pebre, all en pols i una mica d'oli d'oliva i es remou. S'agafa un motlle d'alumini d'un sol ús i s'hi fan petits forats amb el ganivet al fons.
Es posen els alls i el julivert al vas i es tritura 5 segons/velocitat 5. Es baixen els ingredients del vas amb l'espàtula. S'afegeix el pollastre a talls i es programa 5 segons/velocitat 5. S'incorpora l'ou, la llet, el formatge, sal, pebre i es programa 10 segons/velocitat 10. Queda una massa consistent. Es va posant una capa de carabassó en rodanxes i una de massa fins que s'acabi la massa. Es va premsant per tal que quedi compacta. Al cim ha de quedar una capa de carabassó. Es tapa el motlle d'alumini i es col·loca en la safata varoma amb un tros de paper de plata al cim per tal que no entri l'aigua del vapor.
Es neteja el vas i s'hi posa l'aigua. Es col·loca la safata varoma i es programa 45 minuts/varoma/velocitat 3. Es deixa refredar.
![]() |
Pastís de pollastre i carabassó |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada