dijous, 6 de juliol del 2017

GELAT DE FESTUC

Com cada estiu m'agrada provar algun gelat nou i aquest és un exemple. Té molt de gust a festuc i és més consistent que un gelat normal. Però si us agrada molt el festuc, us el recomano. Jo l'acompanyaria amb un brownie o volcà de xocolata.

INGREDIENTS:

- 300g de festuc sense sal i clova
- 120g de sucre
- 2 ous
- 500ml de nata líquida (35%)
- 200g de llet entera
- una culleradeta de vainilla

ELABORACIÓ:

Es col·loquen 200g de festuc al vas i es tritura 5 segons/velocitat 8. Es reserva en un plat.
Es posa el sucre al vas i es programa 5 segons/velocitat 9. S'afegeixen els ous, la nata, la llet, l'extracte de vainilla i els festucs triturats i es cou 6 minuts/80º/velocitat 4. Es posa la mescla en un taper hermètic, es deixa refredar i es posa el taper al congelador durant 4 hores.
Es posen els 100g restants de festucs al vas i es tritura 2 segons/velocitat 5 (si voleu podeu triturar una mica més, jo ho vaig fer). Passats les 4 hores, es posa la mescla al vas amb els festucs acabats de triturar i es programa 20 segons/velocitat 9 i tot seguit 10 segons/velocitat 4.
Es posa de nou al taper i es col·loca al congelador unes 4 hores més fins el moment de servir.

Boles de gelat de festuc


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada