dilluns, 24 de juliol del 2017

QUICHE DE FORMATGE, BAICON, ESPÀRRECS VERDS I TOMÀQUETS XERRY

Una quiche diferent i molt recomanable. Té molt bona presència i és boníssima. Es pot cuinar hores abans i servir a temperatura ambient o una mica calenta.

INGREDIENTS:

- 1 massa de hojaldre
- tomàquets xerry
- 1 manat espàrrecs verds
- 200g de baicon a tires
- 200g de formatge elemental ratllat
- 150ml de nata per cuinar
- 3 ous
- sal
- pebre negre
- oli d'oliva

ELABORACIÓ:

S'estén la massa d'hojaldre a la palta per anar al forn prèviament untada amb mantega. Es posen cigrons crus al cim de la massa per tal que no pugi i es posa el forn durant 10 minuts a 200º (només ha de quedar una mica feta). Es reten els tomàquets i es posen a una plata amb una mica d'oli d'oliva i sal i es posen al forn durant 25 minuts a 200º. 
Mentrestant, es renten els espàrrecs i es couen en una paella amb una mica d'oli. Es reserven. 
Es posen els ous i la nata en un bol i es baten. S'afegeix el formatge ratllat, el baicon i es remena tot bé. Es posa la sal i el pebre. 
Es posa la preparació anterior a la massa prèviament cuita al forn i al cim s'hi posen els espàrrecs verds i els tomàquets xerry. Es forneja durant 15 minuts a 180º. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada