INGREDIENTS:
- 1 massa de hojaldre
- tomàquets xerry
- 1 manat espàrrecs verds
- 200g de baicon a tires
- 200g de formatge elemental ratllat
- 150ml de nata per cuinar
- 3 ous
- sal
- pebre negre
- oli d'oliva
ELABORACIÓ:
S'estén la massa d'hojaldre a la palta per anar al forn prèviament untada amb mantega. Es posen cigrons crus al cim de la massa per tal que no pugi i es posa el forn durant 10 minuts a 200º (només ha de quedar una mica feta). Es reten els tomàquets i es posen a una plata amb una mica d'oli d'oliva i sal i es posen al forn durant 25 minuts a 200º.
Mentrestant, es renten els espàrrecs i es couen en una paella amb una mica d'oli. Es reserven.
Es posen els ous i la nata en un bol i es baten. S'afegeix el formatge ratllat, el baicon i es remena tot bé. Es posa la sal i el pebre.
Es posa la preparació anterior a la massa prèviament cuita al forn i al cim s'hi posen els espàrrecs verds i els tomàquets xerry. Es forneja durant 15 minuts a 180º.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada