![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhFOXwbZfrnEW9bN65AshVkaZpwCChoKl3yPilu0CMj_hLB1XCAOU1ljUguuYsZcsux6NLpofgedFVgjDICyMFO1UFOzxlxehvZrHwWOqIVi_-MyMAZAGBQxM68y6b6IVH94bmUEjZQQQ/s1600/thermomix.jpg)
- 80g d'oli de girasol i una mica més per untar motlle
- Pela d'una llimona
- 150g de sucre
- 3 ous
- 200g de farina d'espelta
- 120g de iogurt natural
- Un polsim de sal
- 1/2 sobre de llevadura royal
- Sucre glas per decorar
ELABORACIÓ:
S'encén el forn a 180º i el motlle s'unta amb una mica d'oli. Es posa al vas la pell de la llimona i el sucre a 10 seg/velocitat 10. Amb l'espàtula es fa baixar els ingredients i tot seguit s'hi tira els ous i es mescla durant 30seg/velocitat 3. Després s'hi afegeix la farina, el iogurt, l'oli de girasol i la sal i es mescla durant 1 min/velocitat 5. S'afegeix la llevadura i es mescla durant 15 seg/velocitat 5. Ja es post posar la mescla al motlle i es posa al forn durant 30 minuts aproximadament. Amb un escuradents es comprova si està cuit i en treure del forn es deixa reposar el pa de pessic dins el motlle uns 10 minuts i tot seguit ja es pot posar en una plata i s'hi tira sucre glas pel cim.
![]() |
Pa de pessic de iogurt |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada