dijous, 18 de desembre del 2014

QUICHE DE CARBASSÓ I FORMATGE DE CABRA

INGREDIENTS:

- 1 massa de pasta brisa-hojaldre
- 250g de nata muntada per cuinar
- 75g de llet
- 3 ous
- 1 carbassó
- 1 ceba
- Oli
- Formatge de cabra
- Formatge ratllat elemental
- Un polsim de sal

ELABORACIÓ:

S'estén la pasta brisa i es posa a un motlle rodó untat prèviament amb una mica de mantega. Mentrestant es tallen en làmines molt fines el carbassó i es passen per la paella amb poc oli. En una altra paella es sofregeix la ceba amb una mica d'oli. Tot seguit, s'agafa un bol i s'hi posen els ous i es remena. S'hi tira la nata muntada i la llet i es bat una mica més. Quan el carbassó i la ceba estan cuits es tira en el bol amb una mica de sal. També s'hi afegeix el formatge ratllat i es remena. Es tira la mescla a la pasta brisa i s'estén uniformement pel motlle. Al cim s'hi posen talls de formatge de cabra i ja es pot posar al forn a 180º durant uns 40 minuts. Podem utilitzar un escuradents per mirar si la massa està cuita. Es deixa refredar uns 10 minuts i es pot desemmotllar.

Quiche de carbassó i formatge de cabra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada