dijous, 18 de desembre del 2014

PA DE PESSIC DE POMA

INGREDIENTS:

- 130g de mantega
- 3 pomes golden
- 3 ous
- 150g de sucre
- 20g de brandy
- 200g de farina d'espelta
- 1 sobre de llevadura Royal
- Un polsim de sal
- Mantega per untar motlle
- Sucre glas per decorar

ELABORACIÓ:

Es precalenta el forn a 180º i s'unta amb una mica de mantega el motlle rodó. Es pelen les pomes i es fan quarts. De cada quart es fan talls sense arribar al final per no separar les làmines completament. Tot seguit, s'agafa el vas i s'hi posa la mantega, els ous, el sucre, el brandy, la farina, la llevadura i es mescla 20 seg/vel 6. Es posa la mescla al motlle uniformement i es posen els quarts de poma un al costat de l'altre amb les làmines cara amunt. Es posa el motlle al forn durant 35 minuts i es va mirant amb un escuradents si la massa està feta. Es treu del forn i es deixa refredar per poder desemmotllar millor.

Pa de pessic de poma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada