dijous, 4 de desembre del 2014

PLUM-CAKE DE PLÀTAN I NOUS

INGREDIENTS:

- 20g de nous pelades
- 1 plàtan madur
- 70g de mantega
- 130g de sucre
- 2 ous mitjans
- 1 iogurt natural
- 160g de farina d'espelta
- 1 culleradeta de llevadura Royal
- 1 polsim de sal

ELABORACIÓ:

Es precalenta el forn a 180ª. Es posen les nous al vas i es programa 2 seg/vel 5 i es reserva en un plat. Es posa en el vas el plàtan i es tritura 3 seg/vel 4 i també es reserva en un altre plat. Després es posa la mantega al vas amb el sucre i es programa 30 seg/vel 4 i tot seguit, 1 min/vel 3 i es va afegint els ous un a un pel forat de la tapa. S'incorpora el plàtan, el iogurt, la farina, la llevadura, la sal i les nous i es programa 4 seg/vel 4. S'agafa l'espàtula i es s'ajunta la massa que ha quedat a la paret i ja es pot tirar al motlle. Es posa al forn durant 40 minuts aproximadament.

Plum-cake de plàtan i nous

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada