![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwKJOurp7InZ9f1sZznK1wxWTuSDQJCA0cFIfhzr7VzfHIq1HqtdW_tM5EEHYP5-p3mfilHtt3R8URl8dUXIKRgS7E1mgR2C4icLRNeHEhLCU1UeRutEFP7RKWNryra-_zqsrMH8wN1w/s1600/thermomix.jpg)
- 1 plàtan madur
- 70g de mantega
- 130g de sucre
- 2 ous mitjans
- 1 iogurt natural
- 160g de farina d'espelta
- 1 culleradeta de llevadura Royal
- 1 polsim de sal
ELABORACIÓ:
Es precalenta el forn a 180ª. Es posen les nous al vas i es programa 2 seg/vel 5 i es reserva en un plat. Es posa en el vas el plàtan i es tritura 3 seg/vel 4 i també es reserva en un altre plat. Després es posa la mantega al vas amb el sucre i es programa 30 seg/vel 4 i tot seguit, 1 min/vel 3 i es va afegint els ous un a un pel forat de la tapa. S'incorpora el plàtan, el iogurt, la farina, la llevadura, la sal i les nous i es programa 4 seg/vel 4. S'agafa l'espàtula i es s'ajunta la massa que ha quedat a la paret i ja es pot tirar al motlle. Es posa al forn durant 40 minuts aproximadament.
![]() |
Plum-cake de plàtan i nous |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada