dimarts, 29 de desembre del 2015

ARBRE DE NADAL DE PASTA DE FULL AMB XOCOLATA

INGREDIENTS:

- 2 masses de pasta de full rectangulars
- 1 pot de nocilla (es gasta la meitat)
- 1 ou
- sucre glaç

ELABORACIÓ:

S'estén la base de la pasta de full i amb el corró s'allarga una mica. Es fa la forma de l'arbre de nadal amb el test i acabat en punta i s'unta amb nocilla. Es talla els afores de l'arbre i es col·loca l'altra massa de pasta de full al cim estirada també. Es retalla la part de pasta de full que sobra segons la mida de l'arbre que hem fet. Per fer les branques de l'arbre, s'agafa el ganivet i es marca la part del tronc sense tallar-ho. Tot seguit, es fan talls del tronc cap a fora horitzontalment al costat dret i esquerra. S'agafa cada tall i es fan tirabuixons sense trencar-lo de l'arbre. Amb la massa de pasta de full que sobra es fa una estrella i també s'unta amb nocilla i s'hi torna a posar una altra estrella de la mateixa mida. Sobraran més talls i es poden fer tirabuixons o croissants petits per aprofitar la massa. Es pinta l'arbre amb un ou batut i es posa al forn a 180º a dalt i a baix durant uns 15 minuts. Quan surti del forn, es pot tirar una mica de sucre glaç.

Arbre de Nadal amb pasta de full i xocolata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada