![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxmvY25woLaL5Ca9UKN9QJENrO5zmJO36yQ4BRDYjPJrvrkR7qnK6U2f3JeDD0EkqvatyYp-V0O63eG1AN0hLc9zqaak7gnE9CSVLflpddPhhrUvEMiupIAyTF1KJibXuAluEOhvTzQg/s200/thermomix.jpg)
- 250g de xocolata negra (nestlé postres)
- 20g de mantega
- 80g de nocilla
- 150g d'avellanes sense pela
ELABORACIÓ:
Es posa la xocolata negra al vas i es programa turbo 5 vegades per trinxar-la. S'afegeix la mantega i es programa 5 minuts/50º/velocitat 3. Abans que acabi el temps s'afegeix la nocilla per la boca. S'incorporen les avellanes i es remena 30 segons/gir esquerra/velocitat 1. Es posa en una plata d'alumini mida torró i es deixa refredar a la nevera.
![]() |
Torró de xocolata i avellanes |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada