dimarts, 22 de desembre del 2015

CREMA DE PEBROT I CARBASSÓ

INGREDIENTS:

- 300g de pebrot vermell
- 300g de carbassó
- 35g d'oli d'oliva
- 200g de ceba
- 1 gra d'all
- 1 pastilla de brou de verdures
- 600ml d'aigua
- una mica de pebre negre

ELABORACIÓ:

Primer es posa el pebrot al vas i es trosseja 4 segons/velocitat 5 i es reserva en un plat. Es tallen 100g de carbassó en daus i es col·loca al recipient varoma. Es posa la resta al vas i es trosseja 4 segons/velocitat 4 i es reserva amb el pebrot. Tot seguit, es posa l'oli, l'all i la ceba tallada a quarts al vas i es tritura 4 segons/velocitat 4 i es sofregeix 6 minuts/120º/velocitat 1. S'afegeix el pebrot i el carbassó i es programa 5 minuts/120º/velocitat 1. S'incorpora la pastilla de verdures i l'aigua i la safata varoma al cim del vas i es torna a programar 15 minuts/varoma/velocitat 1. Es retira el recipient varoma i es tritura 1 minut/velocitat progressiva 5-10. Posem la crema en un plat amb una mica de daus de carbassó i tirem una mica de pebre pel cim.


Crema de pebrot i carbassó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada