dimarts, 8 de desembre del 2015

RISOTTO AMB XAMPINYONS, PÈSOLS I BAICON

INGREDIENTS:

- 50g de parmesà ratllat
- 100g de ceba
- 2 grans d'all
- 30g d'oli d'oliva
- 180g de xampinyons de pot
- 250g de baicon
- 350g d'arròs rodó
- 100g de vi blanc
- 800g d'aigua
- 1 pastilla de verdures
- un polsim de sal
- un polsim de pebre
- 70g de pèsols
- 50g de mantega

ELABORACIÓ:

Es posa l'oli,  la ceba a quarts i els alls al vas i es trosseja 4 segons/velocitat 5 i es sofregeix 7 minuts/varoma/velocitat 1. S'afegeix el baicon i els xampinyons i es programa 4 minuts/varoma/gir esquerra/velocitat 1. S'afegeix l'arròs i el vi i es programa 3 minuts/100º/gir esquerra/velocitat cullera i no es posa el cubilet per tal que evapori el vi. Tot seguit, s'hi afegeix l'aigua, la pastilla i una mica de sal i pebre i es programa 10 minuts/100º/gir esquerra/velocitat 1 i sense cubilet. Es posa el vas al cim per tal que no salpiqui el suc. Quan estigui, afegim els pèsols per la boca del vas i es torna a programa 5 minuts/100º/gir equerra/velocitat 1 i sense cubilet. S'evoca la preparació a una safata i s'hi tiren tires de mantega i es desfà amb l'espàtula. També, s'hi afegeix el parmesà pel cim o remenat, segons el gust.

Risotto amb xampinyons, pèsols i baicon

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada